Basilevs Cabernet Sauvignon
Vin rosu sec maturat in baric / Vin maturat in baric, corpolent, cu o structura complexa, bogat in taninuri bine coapte, relativ agresic pentru cei neobisnuiti cu vinurile rosii din Dealu Mare.
Aromele intense de cirese salbatice sunt completate de nuantele de ciocolata neagra si cacao.
Basilevs Feteasca Neagra
Maturat in butoaie din lemn american Basilevs este un vin ce exprima perfect ceea ce ar trebui sa regasim intr-un pahar de Feteasca Neagra de Dealu Mare, vin rosu puternic, concentrat, cu taninuri bine coapte, realativ moi, bine integrate intr-o structura complexa. Aromele de prune uscate, usor afumate sunt bine completate de nuante de ciocolata si cafea.
mai multBasilevs – Chardonnay
Vin maturat in baric, acest Chardonnay este un vin placut, catifelat, suav, tandru, cu aromă ce o amintește pe cea a fânului de curând cosit. Aromele de vanilie si banane asezate pe o structura ferm echilibrata de o aciditate agreabila.
mai multBasilevs – Cabernet Sauvignon Roze
Acest vin tineresc impresioneaza prin buchetul de arome incantatoare de zmeura si fragi. Acompaniaza perfect preparatele din peste, salatele de cruditati, branzeturile proaspete usoare, aperitivele sau carnea alba. Temperatura recomandata de consum 8-10°C.
mai multBasilevs – Merlot
Merlot este un vin cu taninuri specifice si structura medie fina, cu arome de prune si mure. Maturat in butoaie de stejar, capata note de vanilie. Temperatura recomandata de consum 16-18°C
mai multBasilevs – Riesling Italian
Riesling Italian este un vin usor aromat, cu aciditate vivace si echilibrat ca alcool. Tanar, acest vin are gust de lamai verzi, caise si mere. Se asociaza cu fructe de mare si peste. Temperatura recomandata de consum 8-10°C.
mai multDomeniul Zoresti - Sauvignon Blanc
In podgoria Dealu Mare, un loc unde cultura vitei de vie se impleteste cu istoria, ingrijim cu pricepere si sarguinta 460 de HA de
vita de vie nobila, asezate pe dealurile si vaile din localitatile Zoresti, Merei, Saseni si Niscov.
Diversitatea de microclimate din zona ne permite sa cream vinuri pline de personalitate si cu un specific aparte.
Prioritatea noastra sunt vinuri din soiuri traditionale romanesti Feteasca Alba, Feteasca Regala, Grasa, Busuioaca, Feteasca Neagra alaturi de
care producem si vinuri din soiuri internationale.
Domeniul Zoresti - Cabernet Sauvignon
In podgoria Dealu Mare, un loc unde cultura vitei de vie se impleteste cu istoria, ingrijim cu pricepere si sarguinta 460 de HA de
vita de vie nobila, asezate pe dealurile si vaile din localitatile Zoresti, Merei, Saseni si Niscov.
Diversitatea de microclimate din zona ne permite sa cream vinuri pline de personalitate si cu un specific aparte.
Prioritatea noastra sunt vinuri din soiuri traditionale romanesti Feteasca Alba, Feteasca Regala, Grasa, Busuioaca, Feteasca Neagra alaturi de
care producem si vinuri din soiuri internationale.
Domeniul Zoresti - Merlot&Shiraz
In podgoria Dealu Mare, un loc unde cultura vitei de vie se impleteste cu istoria, ingrijim cu pricepere si sarguinta 460 de HA de
vita de vie nobila, asezate pe dealurile si vaile din localitatile Zoresti, Merei, Saseni si Niscov.
Diversitatea de microclimate din zona ne permite sa cream vinuri pline de personalitate si cu un specific aparte.
Prioritatea noastra sunt vinuri din soiuri traditionale romanesti Feteasca Alba, Feteasca Regala, Grasa, Busuioaca, Feteasca Neagra alaturi de
care producem si vinuri din soiuri internationale.
Domeniul Zoresti - Roze
Acest roze de o culoare trandafirie, obtinut din struguri rosii de buna calitate, este promisiunea unei adieri racoroase in serile toride de
vara.
Aromele de trandafiri se intrepatrund cu cele de cirese de mai intr-o cascada de senzatii racoritoare, finalul fiind lung si complex, in
aceleasi note proaspete.
Perlant Perla Zorilor Busuioaca de Bohotin
Vin ce te incanta cu o culoare zmeurie, vioi si tineresc, cu arome intense de dulceata de cirese albe si trandafiri. Vin roze, perlant obtinut prin adaugare de CO2.
mai multPerlant Perla Zorilor Muscat Otonel
Vin placut, intens aromat cu nuante de flori de salcam si aciditate vioaie temperata de gustul de miere. Vin alb, perlant obtinut prin adaugarea de CO2.
mai multPelin alb
Vinul pelin reprezinta produsul obtinut din vinul fermentat in prezenta pelinului sau a unor plante din randul carora predomina pelinul. Este un vin special, preparat traditional in Romania, aromatizat prin macerat de plante.
mai multPelin roze
Vinul pelin reprezinta produsul obtinut din vinul fermentat in prezenta pelinului sau a unor plante din randul carora predomina pelinul. Este un vin special, preparat traditional in Romania, aromatizat prin macerat de plante.
mai multBoier Bibicu Cabernet Sauvignon
Vinurile rosii Boier Bibicu sunt vinuri cu traditieveche din 1912, suple si incarcate de noblete, unesc dainuitor puterea solara, bogatia pamantului si expunerea deluroasa, dandu-le virtuti demne de luat in seama, pastrand tipicitatea si expresia soiului. De preferat a se consuma la temperatura de 10–12°C, pentru a savura pe deplin calitatile vinului.
Boier Bibicu Feteasca Neagra
Vinurile rosii Boier Bibicu sunt vinuri cu traditie veche din 1912, vanjoase si agere, vrednice in fapte ca si in ispite, mai tari decat timpul, dainuie incarcate de fala si isprava, tradand frumos firea celor ce le cearca rosturile. De preferat a se consuma la temperatura de 16–18°C, pentru a savura pe deplin calitatile vinului.
Drumul De La Vie Alb 2l
Ce-am fi fost fara vin? Cum i-am fi iubit aroma si culoarea daca nu ar fi existat un drum care sa ni-l aduca mai aproape? Astazi va propunem sa descoperiti in drumul de la Vie, un omagiu adus serpuitelor drumuri din podgorii fara de care rodul strugurilor ar fi mai departe de noi...
Drumul De La Vie Rosu 2l
Ce-am fi fost fara vin? Cum i-am fi iubit aroma si culoarea daca nu ar fi existat un drum care sa ni-l aduca mai aproape? Astazi va propunem sa descoperiti in drumul de la Vie, un omagiu adus serpuitelor drumuri din podgorii fara de care rodul strugurilor ar fi mai departe de noi...
Drumul De La Vie 0,75
Ce-am fi fost fara vin? Cum i-am fi iubit aroma si culoarea daca nu ar fi existat un drum care sa ni-l aduca mai aproape? Astazi va propunem sa descoperiti in drumul de la Vie, un omagiu adus serpuitelor drumuri din podgorii fara de care rodul strugurilor ar fi mai departe de noi...
Drumul De La Vie Rosu 0,75
Ce-am fi fost fara vin? Cum i-am fi iubit aroma si culoarea daca nu ar fi existat un drum care sa ni-l aduca mai aproape? Astazi va propunem sa descoperiti in drumul de la Vie, un omagiu adus serpuitelor drumuri din podgorii fara de care rodul strugurilor ar fi mai departe de noi...
Marienfelder
Vin de masa produs in Romania. Obtinut din struguri de vita nobila din podgoriile consacrate situate in vestul si centrul tarii. Marienfelder este un vin sortiment demidulce, cu aspect placut si buchet imbietor. Se recomanda a fi consumat la temperatura de 10-12°C, alaturi de preparate de peste, pui sote, pate de ficat, piscoturi si pateuri la desert.
Premiat Cabernet Sauvignon
Vin cu indicatie geografica Dealurile Munteniei. Buchetul si complexitatea acestui vin provin cupajarea a doua vinuri cu personalitate: Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra. Vin rosu, catifelat, fructuos, usor astringent, cu arome de fructe de padure. Se serveste la temperatura camerei alaturi de preparate din carne rosie si branzeturi premergatoare desertului.
Premiat Cuve
Vin cu indicatie geografica Dealurile Munteniei. Buchetul si complexitatea acestui vin provin cupajarea a doua vinuri cu personalitate: Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra. Vin rosu, catifelat, fructuos, usor astringent, cu arome de fructe de padure. Se serveste la temperatura camerei alaturi de preparate din carne rosie si branzeturi premergatoare desertului.
Teremia
Vin de masa produs in U.E. Vin sortiment din categoria vinurilor albe superioare demisec cu aspect limpede, stralucitor, de culoare galben pai, cu gust placut, echilibrat, armonios, o ideala asociere a vinurilor de calitate superioara provenite din cele mai bune podgorii din tara. Se recomanda a se servi rece la 8–12°C, acompaniat de preparate de peste si pasare, piscoturi si pateuri.