Basilevs – Cabernet Sauvignon

Detalii despre vin

Basilevs – Cabernet Sauvignon

Recoltă şi vinificaţie:

  • D.O.C- C.M.D
  • Regiunea Dealu Mare
  • Vin rosu sec maturat in baric
  • An 2012

Premii

medalie de aur IWCB

Degustare

Vin maturat in baric, corpolent, cu o structura complexa, bogat in taninuri bine coapte, relativ agresiv pentru cei neobisnuiti cu vinurile rosii din Dealu Mare.

Aromele intense de cirese salbatice sunt completate de nuantele de ciocolata neagra si cacao.

Recomandări privind servirea

Temperatura de consum 16 - 18 grade Celsius. Acompaniaza perfect carnea roșie, fripturile sau grătarul în sânge, mâncăruri grase, gâscă, piept de rață, miel, paste cu sos, midii, brânzeturi puternic aromate, salate de legume amărui, mâncăruri cu sos concentrat de tomate și ciocolată (de preferat neagră, amăruie).

Detalii despre vin

  • Vin Sec
  • Maturat in baric
  • Produs in Romania

Concentrație alcool

Alcool: 14%

Cod de bare

Produs si imbuteliat

BODEGA PIETROASA SRL
Comuna Vernesti, jud. Buzau,
Tel/Fax: 0238 704 189